RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
4L80e problem
Author Message
Reply with quote
Post 4L80e problem 
Replace broken tranny cable a month back or so and it works fine so I thought----When I put it in D it shifts normal but today I went to pull down manually and it only drops to 3rd? I can stop and try but it just will not pull down into 1st an 2nd gears?? Anyone know what is causeing this or where to start looking and for what????

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
There is an adjustable black plastic part on the cable that may not be adjusted correctly.
I would put it in park by the shifter
Put the trans in park
Then adjust the cable to slide in and keep both the shiflter and trans from
Moving and then you should be good

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Thanks for the reply just getting home from work will give that a try tomorrow, I know which piece you are talking about it has has a metal clip that slides through it and the cable bracket. Thought I done it right but you are proberly right i do make mistakes

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Is it tomorrow yet?

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post 4L80e problem 
Yes it is tomorrow and thanks cable just needed adjusting

View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum